Voltar

CinEd

Els Joves Programadors de l’Institut Moisès Broggi projecten i acompanyen el film ‘Un Hombre sin pasado’

Mies vailla mennelsyyttä - Proxeccións - Jóvenes Programadores

Els Joves Programadors MovingCinema de 1r de Batxillerat de l’Institut Moisès Broggi han acompanyat, aquest dimecres 18 de maig a l’Institut Francès, la pel·lícula “Un hombre sin pasado” de Aki Kaurismäki, pels seus companys de classe.

Els Joves Programadors que han organitzat i conduït la sessió amb molta estima i passió, a l’entrada han lliurat, als seus companys, un fullet amb el pòster de la pel·lícula i unes preguntes perquè poguessin reflexionar-les durant la projecció. A més a més, un cop finalitzada han obert el torn de paraula perquè tothom pogués expressar les reflexions i curiositats que la pel·lícula els havia generat.

Després, dividits en quatre grups, s’han repartit en diferents aules per dialogar i profunditzar en els aspectes formals i filosòfics de la pel·lícula. Algunes de les triades del director que s’han comentat són la identitat, l’ús de la llum i el color, l’expressivitat dels personatges...

Una sessió molt reveladora, que clausura el primer any de joves programadors de l’Institut Moisès Broggi!

El grup de Joves Programadors està format per Oriol roig, Tomàs Jiménez, Jordi Niebla, Falagars Pegueroles, Nora Garrell, Júlia Rapún, Nil Casares i Drake Williams.

Películas

Aki Kaurismäki
Mies vailla mennelsyyttä Un hombre sin pasado 2002

Secuencias

Blogue: CinEd (41)